Nå er det åpnet for påmelding til bakekursene mine! Jeg gleder meg veldig til å bake, smake og prate med dere!
Oppskriftene på kurset kommer både fra bloggen, fra brødboken min «Ekte Brød uten gluten og ferdige melmikser», og så har jeg et par knallgode hemmeligheter på lur, som ikke finnes hverken i boka eller på bloggen.
Kurs 1: Glutenfrie brød og småbakst uten ferdige melmikser.
Du lærer om ingredienser, glutenfri gjærbakst og gode og næringsrike brød til hverdags.
Lørdag 21. Januar, kl 12-17.
Kr 950,- inkl smaksprøver og lunsj, samt kurshefte med oppskrifter.
Kurs 2: Håndmat og innbakte godsaker: 3 kjempegode deiger og mange muligheter.
Glutenfritt og uten ferdige melmikser. Vi lager calzone, empanadas og samosa, blant annet.
Lørdag 18. februar, kl 12-17.
Kr 950,- inkl smaksprøver og lunsj, samt kurshefte med oppskrifter.
Kurs 3: Wraps, lomper og andre flate brød i stekepanne og på takke.
Glutenfritt og uten ferdige melmikser. Utvid brødrepertoaret ditt med mange deilige varianter av wraps og flate brød. Vi lager blant annet pitabrød, havrechapati og spicy roti.
Lørdag 25.mars kl 12-17.
Kr 950,- inkl. smaksprøver og lunsj, samt kurshefte med oppskrifter.
Alle kursene holdes i Lassebakken Grendehus, Lassebakken 2, 3046 Drammen (10 min. gange eller kort busstur fra Drammen togstasjon)
Bindende påmelding. Etter påmelding får du en mail med litt flere detaljer og betalingsinfo.
Det blir mulighet for å kjøpe med seg mel og annet hjem, samt salg av boka Ekte Brød uten gluten og ferdige melmikser til spesialpris! (Jeg tar kort.)
Hei Kristin, trenger jeg å melde meg på en gang til. Vi har snakket på facebook😊 Mvh Anne Holmquist Karlsen
Sendt fra min iPhone
Neida, det går fint, du er påmeldt både 21.1. og 25.3. Hilsen Kristin
Hei Kristin. På kurs nr 1, bakes det med gjær?
Ja, dette er gjærbakst. De to andre kursene blir mer eller mindre gjærfrie.