kristinkoker

Livet på kjøkkenet, jeg koker, baker og steker uten gluten og med rent mel i posen, ingen melmikser. .

Meny

Gå til innhold
  • Hjem
  • Basisoppskrifter
  • Egenpleie
  • Gluten/melkefri bakst og mat: tanker og tips
  • Ingredienser
  • Kontakt
  • Om meg
  • Oppskrifter: Glutenfri brødmat
  • Oppskrifter: Saltmat
  • Oppskrifter: Søtmat
  • Tips for kokker

Basisoppskrifter

Glutenfritt paneringsmel

Cashewfløte

Gresskarmos

Gari

Del:

  • Twitter
  • Facebook
  • Skriv ut

Lik dette:

Lik Laster...

KokeKristin

Kristin Granli er illustratør, designer og hobbybaker. Spesialområdet er gluten- og melkefri bakst, og jeg kan oftest finnes ved kjøkkenbenken, der jeg stadig utvikler nye oppskrifter.
Jeg har bakt og bakt, og bakt en gang til, for at også du skal kunne bake smaksrike og næringsrike glutenfrie brød og kjempegode kaker. Det er også mange gode middags- og buffetretter på bloggen.
For øvrig er jeg glad i te, sjokolade, bøker, pudler og det gode liv i sofaen.
(foto: Gry Traaen)

Klikk og bestill boka Ekte Brød her:

Følg meg på instagram!

Ingen Instragram-bilder ble funnet.

Følg meg på Facebook, der legger jeg ut tips om oppskrifter og produkter:

Følg meg på Facebook, der legger jeg ut tips om oppskrifter og produkter:

Kategorier

  • Bakst og kaker til hverdagskos
  • basisoppskrifter
  • BRØD
  • Brød
  • dessert
  • Egenpleie
  • Festkaker og bursdagskaker
  • Frokost
  • Glutenfri gjærbakst
  • godt å drikke uten melk og gluten
  • Godteri
  • Ingredienser
  • inspirasjon
  • Jul!
  • Lunsj og matpakke
  • Madeleines
  • menyer til fest
  • Middag
  • Middager
  • Mine tips og råd om glutenfri gjærbakst
  • Pålegg
  • Reisetips
  • smakstilsetninger og sauser
  • snacks
  • Sunn kos
  • syndig kos
  • Tilbehør
  • Tryllefrukt
  • Turmat
  • Utstyr og metoder i glutenfri bakst
  • vegetar

Nylige innlegg

  • Jeg har flyttet bloggen!
  • Påmelding til bakekurs
  • Ny bloggdesign og spennende bakekurs!
  • Mokkasjokolademousse
  • Julemat fra Kristin Koker

Stikkord

alle hjerters dag asiatisk risnudelsalat cashewfløte dessert epledessert eplekake eplemos fastelavn fastelavnsboller fermenterte sveler Frokost gluten- og melkefri bløtkake glutenfri Glutenfri brødbok glutenfri chapati glutenfrie boller glutenfrie festkaker glutenfrie hjerterundstykker glutenfrie iskjeks glutenfrie julekaker glutenfrie lapper glutenfrie lomper glutenfrie madeleines glutenfri empanadas glutenfrie muffins glutenfrie pepperkaker uten sukker glutenfrie polarbrød glutenfrie rundstykker glutenfrie sveler glutenfrie vafler glutenfri gjærbakst glutenfri havre glutenfri piroger glutenfri samosa glutenfri samosas glutenfri surdeig glutenfritt brød glutenfritt surdeigsbrød glutenfri wraps grain free Grillmat uten melk og gluten grilltilbehør hjemmelagde iskjeks hjerteformede kjøttpuddingmuffins iskjeksjern julegrøt uten melk kanelkjeks kokos larabar lunsj lyse rundstykker madeleines mandelmel matpakke melkefrie boller melkefri krem nøttesmuler ostesaus uten melk paleo paleo madeleines risgrøt uten melk sitronkjeks sjokolademoussekake uten gluten og melk smoothie uten melk sukkerfri sveler med probiotika takkebrød tilslørte bondepiker uten korn uten sukker vafler vafler med kokosmel vafler med mandelmel valentinsdag vegetarjanuar

Alle oppskrifter og bilder copyright Kristin Koker 2013-2016

Blogg på WordPress.com.
  • Følg meg Følger
    • kristinkoker
    • Har du allerede en WordPress.com-konto? Logg inn nå.
    • kristinkoker
    • Tilpass
    • Følg meg Følger
    • Registrer deg
    • Logg inn
    • Kopier kortlenke
    • Rapporter dette innholdet
    • Vis innlegg i Leser
    • Behandle abonnementer
    • Lukk denne menyen
%d bloggere liker dette: